Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Çorum Milletvekili Bağcı: -"İnsanları yaşadığı karanlıktan aydınlığa ulaştırmak üzere gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammedi daha yakından tanıma çabası içerisinde, Kutlu Doğum Haftasına ulaşmanı


ÇORUM (A.A) - AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, "İnsanları yaşadığı karanlıktan aydınlığa ulaştırmak üzere gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammedi daha yakından tanıma çabası içerisinde, Kutlu Doğum Haftasına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
     Bağcı, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, Allahın, Hz. Peygamberi bütün alemlere rahmet olarak gönderdiğini ve Hz. Muhammedin bu haftada dünyaya şeref verdiğini hatırlattı.
     Allahın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gün ve gecelerle dolu bir haftanın geçtiğini ifade eden Bağcı, mesajında şunları kaydetti:
     "İnsanları yaşadığı karanlıktan aydınlığa ulaştırmak, üzere gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammedi daha yakından tanıma çabası içerisinde, Kutlu Doğum Haftasına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. O, örnek hayatı ve davranışları ile bizlere nasıl yaşamamız gerektiğini göstermiş ve Allah-u Tealadan yüce bir mesaj getirmiştir. Rahmet Peygamberi, yardımseverliği, dürüstlüğü, affediciliği, insan sevgisi ve ilkeli yaşamı ile hepimize örnek olmuştur. Bu kutlu hafta vesilesi ile, Hz. Peygamberi bütün yönleriyle daha iyi tanımak ve tanıtmak, güzel ahlakını davranışlarımızın rehberi yapmak, toplumda birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmesi temenni ediyor, tüm hemşehrilerimin Kutlu Doğum Haftasını kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER