Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Sağlık çalışanları "Kutlu Doğum Haftası"nı hastanede kutladı


İZMİR (A.A) - Kutlu Doğum Haftası, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları (Sağlık-Sen) İzmir Şubesinin organizasyonuyla İzmirdeki çeşitli hastanelerde düzenlenen programlarla kutlanıyor.
     Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen törende konuşan Sağlık-Sen İzmir Şube Başkanı Recep Atçı, sendikacılığa sadece personelin özlük hakları ve ücret artışları olarak bakmadıklarını söyledi.
     Sağlık-Senin "Hizmet sendikacılığı" yaptığını ifade eden Atçı, şöyle konuştu:
     "Sağlık-Sen milletimizin öz benliğini dikkate alan bir sendikacılık anlayışıyla çalışıyor. Aziz milletimizin değerlerine, hasletlerine, dinine, örfüne kültürüne azami derecede saygı gösteriyoruz. Sırtımızı bir takım vesayetlere değil, sadece ve sadece milletimizin kendisine yaslıyoruz. Sağlık-Sen olarak gücümüzü de işte buradan alıyoruz. Bizi farklı kılan da zaten bu. Bugün de İzmirde farklı bir etkinliğe imza atıyoruz. Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İzmirdeki çeşitli hastanelerde kutlama programları hazırladık. etkinliklerimizi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinden başlattık. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Buca Seyfi Demirsoy Hastanelerinde de etkinliklerimiz sürecek. İnsanlığa örnek bir peygamberin hayatını anlatmak ve onu anmak bizim için en büyük hizmettir."
     Konuşmaların ardından Osman Kılavuzun sunumuyla Hz. Muhammedin hayatından kesitler anlatıldı.
     Murat Anların semah gösterisi eşliğinde tasavvuf musikisinden örnekler ve ilahilerin seslendirildiği etkinlikte, şair Yavuz Özbulat da Asr-ı Saadet dönemini anlatan şiirler okudu.
     Etkinliğe Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Serdar Bayrak, hastane başhekimi Prof. Dr. Yüksel Yılmaz, doktorlar ve sağlık çalışanları da katıldı.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER