Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Yerköy Müftülüğünün etkinliğinde semazen gösterisi düzenlendi


YOZGAT (A.A) - Yerköy Müftülüğünün düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında semazen gösterisi gerçekleştirildi.
     Yerköy Spor Salonundaki programa, Kaymakam Bayram Gale, Yerköy Müftüsü Ahmet İkbal Aydın, iş adamı Ayhan Çelik, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Kuranı Kerimden ayetlerin okunmasının ardından bir konuşma yapan Yerköy Müftüsü Ahmet Aydın, ilçede Kutlu Doğum Haftasının çeşitli etkinliklerle kutlandığını söyledi.
     Sivil toplum kuruluşları ve iş adamlarının desteği ile haftanın her günü için bir program düzenledikleri ifade eden Aydın, "Müftülük olarak Peygamberimiz ile ilgili ilçemizde daha fazla şeyler yapalım istedik. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed, güzel ahlakı, birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı ve yardımlaşma duygusunu güçlendirmek bakımından en önemli kaynaktır" dedi.
     İş adamı Ayhan Çelik de, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Hazreti Peygamberi anmak adına güzel işler yapıldığına dikkat çekerek, "Peygamber Efendimiz, rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerlere sahip olması yanı sıra, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe yardımlaşmaya teşvik etmiştir" diye konuştu.
     Programda, sanatçısı Fatih Yardım tarafından ilahiler seslendirildi, semazen gösterisi sunuldu.
    
     Muhabir: Özcan Güney
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER