KUTSOda seçim heyecanı başladı

KUTSOda seçim heyecanı başladı -KUTSO üyesi bir grup, oda yönetimi için aday olduklarını açıkladı


ANTALYA (A.A) - Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yönetim kurulu seçimleri için çalışmaların başladığı bildirildi.
     Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde faaliyet gösteren ve 4 bin 500 üyesi bulunan Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yönetimine talip olduklarını belirten bir grup iş adamı, basın toplantısı düzenledi.
     İş adamları adına konuşan Ahmet Çetin, geniş bir bölgeye hizmet veren Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu söyledi.
     Şubat veya mart ayı içinde KUTSO yönetim kurulunun belirleneceği ve 2013-2017 yılları arasındaki görev ekibin belirleneceği seçimlerin yapılacağını hatırlatan Çetin, 13 yıldır hizmet veren odanın hak ettiği yere gelmesini sağlamak, kaybolan imajını düzeltmek için yönetime aday olduklarını belirtti.
     Mevcut yönetim kurulunun alacağı seçim kararı ve Kumluca seçim kurulunun uygun göreceği tarihte oda seçiminin gerçekleştirileceğini kaydeden Çetin, şunları söyledi:
     Üyelerimizin seçimlerde oy kullanmalarında sorun yaşamamaları için üyeliklerinin faal olup olmadığını kontrol etmeleri gerekmektedir. Yeni kanun ile değişen NACE kodlarının kendi yaptıkları mesleklere uygun olup olmadığının da kontrol edilmesi büyük önem arz etmektedir. Ayrıca yetki belgelerinin geçerlilik süresi 90 güne çıkarılmış, yetki için istenen harç kaldırılmış ve şirket yetkililerinin, şirket yetkisinin bulunduğunu belirtir imza sirküleri ile oy kullanma imkanı sağlanmıştır.
     Geçen hafta bölgemizdeki farklı meslek gruplarından 22 iş adamıyla toplantı yaptıklarını anlatan Çetin, yapılacak seçimlerin bölgeye ve KUTSO üyelerine hayırlı olmasını temenni etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KUTSOda seçim heyecanı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER