KUTSO ile TEB arasında kredi protokolü

KUTSO ile TEB arasında kredi protokolü imzalandı


ANTALYA (A.A) - Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ile Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında üyelere yönelik kredi protokolü imzalandı.
     Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasında (KUTSO) gerçekleştirilen imza törenine KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Aytekin, TEB Kumluca Şube Müdürü Özgür Doyuk katıldı. İmza töreninde konuşan Özgür Doyuk, Kobilere nefes aldıran kredi adı altında bir kredi protokolü hazırladıklarını söyledi.
     Kredi protokolünü KUTSO ile üyelerine yönelik gerçekleştirdiklerini ifade eden Doyuk, üyelerin kredi kullanımı için 30 Nisana kadar müracat edebileceklerini, aylık yüzde 0,85 faiz oranı ve 500 lira gibi bir kredi kullanım ücreti ödeyeceklerini kaydetti. Kredi vadesinin 36 aya kadar olduğunu, isteyene ilk taksidi 3 ay erteleme yapılabildiğini belirti.
     Alaaddin Aytekin de bankaların ekonomik sıkıntı yaşanan bir dönemde KOBİlere yönelik bu tür uygulamalarını desteklediklerini söyledi. Yapılan kredi protokolünün küçük esnaf ve sanayiciye büyük fayda sağlamasını beklediklerini dile getiren Aytekin, Ekonomik olarak sanayicimiz gerçekten sıkıntılı bir dönem yaşıyor. Adı gibi bu kredi protokolünün KOBİlere nefes aldırmasını ümit ediyorum. Kullanmak isteyen üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
     Konuşmaların ardından KUTSO ve TEB arasındaki Kobilere nefes aldıran kredi protokolü KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Aytekin ve TEB Kumluca Şube Müdürü Özgür Doyuk tarafından imzalandı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber KUTSO ile TEB arasında kredi protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER