Kuveyt Belediye Başkanı El

Kuveyt Belediye Başkanı El-Sabahın Başkent ziyareti -Belediye Başkanı Gökçekle Hacı Bayram Camii bölgesini gezen, El-Sabah uygulanan projelere hayran kaldı


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kuveyt Belediye Başkanı Ahmed El-Sabaha Hacı Bayram Camii, Altınpark, Pursaklar Aile Yaşam Merkezi, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Alanı ve Gençlik Gençlik Parkını gezdirdi.
     Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre Başkan Gökçek, konuk Başkan El-Sabaha Büyükşehir Belediyesinin rekreasyon alanları, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel projeleriyle ilgili bilgi verdi.
     İlk olarak Hacı Bayram Camiinde aslına uygun onarılan bölümleri Gökçekle birlikte gezen El-Sabahın, bölgeye hayran kaldığı bildirildi.
     Golf aracı ile Altınparkı gezen El-Sabah, Ankarada Büyükşehir Belediyesinin gücü çok net görülüyor. Çok ciddi projeler yapılmış değerlendirmesinde bulundu.
     Pursaklar Aile Yaşam Merkezine götürülen konuk heyet, ücretsiz tekvando, matematik, İngilizce, müzik ve satranç kursu hizmetlerinden yararlanan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
     Gençlik Parkındaki Suyun müzikle muhteşem dansı gösterisinin finalinde su üzerinde dalgalanan Türk Bayrağı fotoğrafı El-Sabah ve beraberindeki heyetten alkış aldı.
     El-Sabah, ziyaret sonunda belediye hizmetleri ve planlama konusunda Ankaradan çok şey öğrendiklerini ifade etti.
    
     Muhabir: İzzet Taşkıran
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kuveyt Belediye Başkanı El Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER