Kuyumcudan hırsızlık girişimi güvenlik kamerasında

Kuyumcudan hırsızlık girişimi güvenlik kamerasında -Adanada, vitrin camını taşla kırmak istedikleri kuyumcuyu soyma girişiminde bulunan iki zanlı, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi


ADANA (A.A) - Adanada bir kuyumcunun vitrin camını kaldırım taşıyla kırarak hırsızlık yapmak isteyen, ancak camın kırılmaması nedeniyle amaçlarına ulaşamayan iki zanlı güvenlik kamerasınca kaydedildi.
     Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesinde bir kuyumcunun vitrin camını kaldırım taşıyla kırarak hırsızlık yapmak isteyen B.B. (19) ve S.B. (18) polis ekiplerince yakalandı. Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
     Hırsızlık girişimi ise kuyumcunun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen iki zanlıdan biri, kıyafetinin arasından çıkardığı taşı kuyumcunun vitrin camına atıyor. Camın kırılmaması üzerine iki zanlı, koşarak kaçıyor.
     Bu sırada iş yerinde bulunan vatandaşların panikle dışarı çıktığı görülüyor. Kepenkleri kapatan iş yeri sahibi daha sonra durumu polise bildiriyor.
    
     Muhabir: Muhammet Fatih Demirci
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Kuyumcudan hırsızlık girişimi güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER