Kuzenleri Karadeniz ayırdı

Kuzenleri Karadeniz ayırdı -Aileleriyle birlikte Ağrıdan Trabzona kurban satmak için gelen iki kuzen, serinlemek için girdikleri Karadenizde boğuldu


TRABZON (A.A) - Aileleriyle birlikte Ağrıdan Trabzona kurban satmak için gelen iki kuzen, serinlemek için girdikleri Karadenizde boğuldu.
     Bir süre önce Ağrının Eleşkirt ilçesinden Trabzona gelerek Akyazı mevkisinde kurulan kurban satış alanına yerleşen Osman Kızılkula (18) ile Suat Kızılkula (14), denize girmek için bulundukları alandan 100 metre ilerideki sahile gitti.
     Denize giren Suat Kızılkulanın gözden kaybolması üzerine kuzeni Osman Kızılkula, çevredeki vatandaşlardan bağırarak yardım istedi. Çevredekilerin sahile doğru hareket ettikleri sırada kuzenini kurtarabilmek için denize giren Osman Kızılkula da dalgalara kapılarak sahile 50 metre uzaklıkta kayboldu.
     Vatandaşlar, iki kuzene ait elbise ve cep telefonlarının kayalıklarda oldu. Olayın güvenlik güçlerine bildirilmesinin ardından bölgeye geleceği bildirilen dalgıç adamların geç kaldığını iddia eden bazı vatandaşlar, denize girerek kaybolan iki kuzeni bulmaya çalıştı.
     Vatandaşların arama çalışmalarından bir sonuç alınamayınca, dalgıç adamların gelmesini bekleyen kuzenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi.
     Sahil Güvenlik Trabzon Grup Komutanlığına bağlı dalgıç adamların olay yerine gelmesinin ardından denizde yapılan aramada, iki kuzen sahile yakın yerde bulundu.
     112 Acil Servis ekipleri tarafından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Fatih Devlet Hastanesine kaldırılan Osman ve Suat Kızılkula, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Kuzenleri Karadeniz ayırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER