Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -Anasınıfı öğrencilerine kukla gösterisi düzenlendi


ÇANAKKALE (A.A) - Lapseki Faik Güngör Anaokulunda okul öncesi eğitimi yıl sonu şenlikleri kapsamında kukla gösterisi düzenlendi.
     Okulun toplantı salonundaki gösteri öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi.
     Plevne Anasınıfı, İsmail Baykut ilkokulu Anasınıfı ve Yeniceköy ilkokulu Anasınıfı öğrencilerinin de izlediği gösteride "temizlik ve mikroplar" adlı gösteride eğitici bilgiler verildi.
    
     -Öğrencilere sınav konferansı-
    
     Lapseki Milli Eğitim İlçe Müdürlüğünün "Okuyorum öyleyse varım" adlı projesi kapsamında öğrencilere sınav konferansı verildi.
     Bir otelde gerçekleştirilen konferansta konuşan kişisel gelişim uzmanı Sıtkı Aslanhan, 8 ve 11. sınıf öğrencilerine, hedefli ve özgüvenli olmak konularında örnekler sundu.
     Aslanhan, günümüz gençliğinin gücünün kimseden aşağı kalmadığını, ancak kendilerindeki değeri fark etmediklerini dile getirdi.
    
     -Bilgilendirme toplantısında üretici tepkisi-
    
     Çanakkale, Biga ve Lapseki sınırları içerisinde TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan 62 kilometre uzunluğundaki enerji iletim hattı projesi ile ilgili olarak düzenlenen toplantıya katılan üreticiler duruma tepki gösterdi.
     Bir gurup meyve üreticisi geçiş hattındaki enerji direklerinin yerlerin değiştirilmesi hakkında tepkilerini dile getirip imza topladı.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Burak Akay
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER