Lösev İyilikler Tırı Denizlide

Lösev İyilikler Tırı Denizlide -Lösemi hastası çocuklara giyecek ve gıda yardımı yapıldı


DENİZLİ (A.A) - Lösemili Çocuklar Vakfının (LÖSEV) İyilikler Tırı, Denizlide lösemili çocuklara giyecek ve gıda yardımı dağıttı.
     Anadoluya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi kapsamında, Türkiyenin dört bir yanında ihtiyaç sahibi lösemili ve kanserli ailelere yardım ulaştıran vakıf, Denizlide Sümerpark Alışveriş Merkezinde Kurban Bayramı öncesi bağış topladı, lösemili çocuklara giyecek ve gıda yardımı dağıttı.
     Yardım tırında maddi yardımların yanında eğitici etkinlikler de düzenleyen LÖSEVin programında, Denizli Barosu avukatlarından Fatma Kıyak, lösemili çocuklara ve ailelere tırın içerisinde hasta hakları ile ilgili bilgi verdi.
     LÖSEV Ankara Şubesi Sosyal Hizmetler Sorumlusu Gizem Tüfekçi, bölgede Uşak, Manisa, İzmir ve Aydından sonra Denizliye geldiklerini belirterek, gittikleri yerde yoğun ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.
     Denizlide 50 lösemili çocuğa yardımda bulunacaklarını ifade eden Tüfekçi, Hayırsever kuruluşların giyecek ve gıda yardımlarını Kurban Bayramı öncesinde lösemili çocuklara ulaştırıyoruz. Firmalardan bağışlanan ürünleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Ayrıca LÖSEV olarak bu yıl kurban hizmeti de vereceğiz. Bağışları kabul ediyoruz. Yardımda hissesi bulunması isteyen herkes bağışta bulunabilir dedi.
    
     Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Lösev İyilikler Tırı Denizlide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER