Lösev Aile Komitesinden Kaymakam Güldibine ziyaret

Lösev Aile Komitesinden Kaymakam Güldibine ziyaret


MERSİN (A.A) - Lösemili Çocuklar Vakfı (Lösev) Aile Komitesi Tarsus temsilcisi Hamide Aydın ve beraberindekiler, Kaymakam Orhan Şefik Güldibini ziyaret ederek, Lösevin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, 2-8 Kasım tarihlerinin Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu belirterek, Lösev Aile Komitesi olarak Tarsusta hasta olan ailelerimize ve çocuklarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vakfımız her kanserli ve lösemili çocuğa hastalığının başından itibaren maddi ve manevi yardımları esirgemiyor. Bizler de lösemili çocukların ailesi olarak, gönüllü olarak ev ziyaretleri, hasta ziyaretleri yaparak maddi ve manevi olarak yanlarında yer alıyoruz dedi.
     Kaymakam Orhan Şefik Güldibi de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Lösevin güzel çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Türkiye genelinde kanserli ve lösemili çocuklarımıza destek olduklarını ve bu çocuklarımızın her zaman yanlarında olduklarını biliyoruz. Kaymakamlık olarak, her zaman çocuklarımızın maddi ve manevi olarak yanlarında olacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Can Erdoğan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Lösev Aile Komitesinden Kaymakam Güldibine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER