Lovelet AVMde selden etkilenen ayakkabı ve

Lovelet AVMde selden etkilenen ayakkabı ve giyim eşyaları ihtiyaç sahiplerine gidecek


SAMSUN (A.A) - Türk Kızılayı Samsun Şubesi ile Lovelet AVM, selden etkilenen ayakkabı ve giyim eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için işbirliği yaptı.
     Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin ile Lovelet AVM Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir alışveriş merkezinde bir araya geldi.
     Lovelet AVM Genel Müdürü Düzdemir, Lovelet olarak sosyal sorumluluk projeleri için Kızılay ile işbirliği yapmak istediklerini belirterek, İlk olarak geçtiğimiz aylarda yaşanan selde zarar gören ayakkabı ve giyim malzemelerini bağışlamak istiyoruz. Selde zarar gören ürünlerimizi, detaylı bir çalışma yaptıktan sonra bir temizlik firması aracılığıyla temizletip ütületerek kullanabilir duruma getirip depolamıştık. Ürünler şuan kullanabilir durumda dedi.
     Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Keskin ise, yapılan bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaşacağını söyledi.
     Keskin, Lovelet Yönetim Kurulunun yapmış oldukları talep doğrultusunda, kendileri ile görüştük. Kızılaya selden zarar gören fakat şuan kullanabilir duruma getirilen ayakkabı ve tuhafiye ürünlerini bağışladılar. Loveletin sosyal sorunluluk projeleri içerisinde Kızılaya yapmış olduğu ve yapacakları yardım için teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Lovelet AVMde selden etkilenen ayakkabı ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER