LYS ve SBSde dereceye girenler ödüllendirildi

LYS ve SBSde dereceye girenler ödüllendirildi


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Okulları, SBS ve LYSde dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi.
     Törene katılan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, başarılı öğrencileri kutlayarak, Gaziantepe yapılan yatırımların ve çalışmaların sonuçlarının alınacağını belirtti.
     Eğitimin ekip işi olduğunu ifade eden Serin, eğitim alanında yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu da milletvekillerin, eğitim alanında, önemli yatırımların yapılması için büyük çaba harcadığını bildirdi.
     Gaziantepte eğitim yatırımlarının tamamlanması ve derslik mevcutlarının düşürülmesi için önemli yatırımlarını yapıldığını aktaran Mazıcıoğlu, şunları kaydetti:
     LYS sonuçlarına göre Türkiye genelinde ilk bin kişi arasına 43 öğrencimiz girmiştir. Bu önemsenecek bir başarıdır. Kişisel başarı var. Kırsal kesimlerdeki derslik başına düşen öğrenci sayısının düşürülmesi yönünde çalışmalarımız sürüyor. İl genelinde önümüzdeki dönemlerde de gerek fiziki alanda gerekse derslik ve öğretmen bazında eksikliklerin giderilmesini sağlayacağız. Eğitimde sadece okullar tek başına sorunu çözmekte yeterli değil, eğitimin temel taşı olan öğretmenlerimizin çaba ve çalışmaları, ailelerimizin okullarımıza ve öğrencilerimize destekleri başarıya giden yolun en önemli anahtarlarındandır.
     GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç Dr Atanur Vergili ise insanların gelişmiş ülkelerin standartlarında eğitilmediği sürece Ulu Önder Atatürkün gösterdiği ulusal hedefe, çağdaş uygarlık düzeyine ulaşılmasının zor olduğunu vurguladı.
     Konuşmaların ardında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
     Törene, Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, GKV Mütevelli Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Ersoy, Mütevelli ve yönetim Kurulu üyeleri Dr Mustafa Özgün ve Aysel Tokatlı katıldı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber LYS ve SBSde dereceye girenler ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER