Maçın ardından

Maçın ardından -Samsunspor Teknik Direktörü Altın: -Bu maçta gol yememeyi başardık ama gol atmayı unuttuk -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: -Biz şampiyonluğa oynamıyoruz, ayakta kalmak için mücadele ediyoruz


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Erhan Altın, golsüz beraberlikle sonuçlanan Karşıyaka maçıyla ilgili Bu maçta gol yememeyi başardık ama gol atmayı unuttuk dedi.
     Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncuların galibiyet adına her şeyi yaptıklarını söyledi. Çok sayıda pozisyon yakaladıklarını belirten Altın, buna rağmen topu ağlara göndermeyi başaramadıklarını ifade etti.
     Altın, Bu maçta gol yememeyi başardık ama gol atmayı unuttuk. Ben oynanan oyundan memnunum. Bize sadece bir üç puan lazım. Eğer bu üç puanı alabilirsek çıkış yakalayacağız. Galip gelme adına geceleri uyumuyoruz. Bir talihsizliktir gidiyor. Takımıma güveniyorum. Bunun üstesinden geleceğiz diye konuştu.
    
     -Karşıyaka cephesi-
    
     Karşıyaka Teknik Direktörü Cihan Arslan ise Samsunsporun, iç sahada kazanamama sıkıntısı nedeniyle maça istekli başladığını dile getirdi.
     Maçın sonuna doğru yakalanan fırsatları değerlendiremediklerine değinen Arslan, şöyle konuştu:
     Türk futbolunun yeniden yapılandırılması gerekiyor. Bütün kulüplerin gelecek beş senesi ipotek altında. Yanlış transferler yüzünden Türk futbolu zor durumda. Acil şekilde yeniden yapılanmanın şart olduğunu düşünüyorum. Biz şampiyonluğa oynamıyoruz, ayakta kalmak için mücadele ediyoruz. Allah göstermesin sıkıntılı bir süreç geçse bazı kulüplerimiz yok olacak. Biz 100 senelik bir çınarız. Ama mirasyedi gibi davranılmış.
    
     Muhabir: İlyas Gün / Mehmet Kumcağız / Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER