Maçın ardından

Maçın ardından -Bursaspor Teknik Direktörü Sağlam: -İlk devre maçı koparabileceğimiz, birkaç farkla öne geçebileceğimiz çok net pozisyonları yakaladık ama maalesef başarılı olamadık -İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Dir


BURSA (A.A) - Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0 yenildikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına ilişkin, İlk yarı maçı koparabileceğimiz, birkaç farkla öne geçebileceğimiz çok net pozisyonları yakaladık ama maalesef başarılı olamadık dedi.
     Sağlam, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, son 15 günde Avrupada ve Türkiye Liginde 5 zor maç oynadıkları için İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının kadrosunda bazı değişikliklere gittiğini, yorulan bazı oyuncuları dinlendirerek, fazla oynama şansı bulamayan daha diri oyunculara yer vermeyi uygun gördüğünü söyledi.
     Maçın genelinde rakibe çok fazla pozisyon şansı tanımadıklarını, ikinci yarıda duran topta adam paylaşımında bir oyuncusunun hatasıyla gol yediklerini belirten Sağlam, şöyle konuştu:
     İlk yarı maçı koparabileceğimiz, birkaç farkla öne geçebileceğimiz çok net pozisyonları yakaladık ama maalesef başarılı olamadık. Bizim için önemli bir maçtan puan alamadan ayrılıyoruz. Bu maçın olumsuz etkilerini bir an önce üzerimizden atmak zorundayız. Perşembe günü çok önemli bir maçımız var. Amacımız, Twente maçından iyi bir skorla ayrılıp, UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalmak.
    
     -İstanbul Büyükşehir Belediyespor Cephesi-
    
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ise İkinci yarı hak ettiğimiz golü bulduk dedi.
     Carvalhal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor sporcusu milli atlet Erkan Kuşu kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, Ailesine sevgilerimi gönderiyorum ve sabırlar diliyorum diye konuştu.
     Değerlendirmesinin başında Türkçe konuşan Carvalhal, havanın çok sıcak olduğunu, maçın ilk yarısında kötü bir oyun sergilediklerini söyledi.
     İkinci yarıda daha fazla baskı yaptıklarını, pozisyonlar ürettiklerini dile getiren Carvalhal, Bursasporu da kendi sahasında oynamaya zorladıklarını vurguladı.
     Carvalhal, ikinci yarıda takımının çok iyi mücadele ettiğine değinerek, şunları kaydetti:
     İlk yarı soyunma odasına mağlup girmediğimiz için mutluyuz. Fakat ikinci yarı hak ettiğimiz golü bulduk. iyi yoldayız. Bu şekilde mütevazı çalışmaya devam edersek, daha iyi yerlere geliriz. Lige Beşiktaş ve Bursaspor gibi zorlu takımlarla oynayarak başladık ve şu anda 4 puanımız var. Fakat şu anda hiçbir şey kazandık diyemem. Yolumuz daha çok uzun.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER