Maçın ardından

Maçın ardından -Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Uygun: -Bütün suç benim, düzeleceğiz ve tekrar ayağa kalkmasını bileceğiz


İZMİR (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Kasımpaşaya 3-0 mağlup olan Sanica Boru Elazığsporun teknik direktörü Bülent Uygun, Bütün suç benim, düzeleceğiz ve tekrar ayağa kalkmasını bileceğiz dedi.
     Uygun, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, istemedikleri bir sonuç aldıklarını, kendi aleyhlerine çalınan penaltı pozisyonunun ceza sahasının bir metre dışarda olduğunu savundu.
     O pozisyon öncesinde Amr Zakinin ceza alanı içinde daha sert bir müdahaleyle karşı karşıya kaldığını savunan Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Maç içinde farklı kararlar verilebiliyor. Söylenecek bir şey yok. Yeni bir takım olduğumuz zaman istemediğiniz sonuçlar alabiliyorsunuz. Kasımpaşa iyi top oynadı, tebrik ediyorum. Önümüzde milli maç arası var. Bu, eksiklerimizi tamamlamak adına bizim için önemli. Tesisimiz yok, göçebe yaşıyoruz. Maçlarımızı Erzurumda oynayıp taraftarımızla bütünleşmek istedik ancak federasyon kabul etmedi. Böyle bir mantık yok. Basın toplantısında rakibinizi beklemek zorundayız. Hazır olunca konuşulur gidilir, böyle bir şeyi anlamış değiliz. Söylenmesi, yapılması gereken çok şey var ama hayırlı olsun. Bütün suç benim, düzeleceğiz ve tekrar ayağa kalkmasını bileceğiz.
     Uygun, hazır olmayan futbolcu almayı düşünmediklerini, o nedenle ellerindeki kadroyu hazırlayıp lige devam edeceklerini kaydetti.
     Sanica Boru Elazığsporlu Adem Alkaşi de maç boyunca kötü koştuklarını ve rakiplerine oynama imkanı verdiklerini belirterek, Bugün sahada görevlerimizi yerine getiremedik. Talihsiz bir gol yiyince de demoralize olduk. Mağlubiyeti hak ettik dedi.
     Sezer Badur ise karşılaşmada kötü bir performans gösterdiklerini ve istediklerini sahaya yansıtamadıklarını, bu müsabakayı unutup, en iyi şekilde Beşiktaş maçına hazırlanacaklarını söyledi.
    
     -Sedat Bayrak yine kızardı-
    
     Elazığ Atatürk Stadının bakımda olması nedeniyle ilk iç saha maçlarını İzmirde oynayan Sanica Boru Elazığspor, ilk haftada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıktan sonra ikinci iç saha maçında Kasımpaşaya 3-0 mağlup oldu.
     Ligde üst üste ikinci mağlubiyetini alan Sanica Boru Elazığspor, 3. haftayı 1 puanla tamamladı. Sanica Boru Elazığsporda kırmızı kart gören Sedat Bayrak, İzmirdeki Fenerbahçe maçında olduğu gibi Kasımpaşa karşısında da ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla cezalandırıldı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER