Maçın ardından

Maçın ardından -Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Skibbe: Maçla ilgili olarak çok kızgınım. Bursaspor maçına kadar bazı yaptırımlarda bulunacağız -Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba: Oyuncularım deplasmanda bir takımın na


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, 3-0 yenildikleri Beşiktaş maçına ilişkin, çok kızgın olduğunu ve Bursaspor maçına kadar bazı yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi.
     Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Skibbe, ilk yarıdaki defansif oyunla ilgili özür dileyerek,düşündüklerini yapamadıklarını ifade etti.
     Skibbe, takım halinde defanstan oyunu kurmak istediklerini, ancak beceremediklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Skor 1-0 iken çok uygun bir pozisyonu değerlendiremeyince kırılma anınını yakalayamadık. Ofansif oyuncularımızın defansı yalnız bırakmasına üzüldüm. Hilbert ileriye kadar gidip asist yapıyorsa sol bek Uğur yürürcesine gol atıyorsa benim anlatmak istediğim ortaya çıkıyor. Maçla ilgili olarak çok kızgınım. Bursaspor maçına kadar bazı yaptırımlarda bulunacağız. Bunun dışında Beşiktaş maçı hak etti.
     Alman teknik adam, kendilerine uygun bir oyuncu bulmaları durumunda transfer edebileceklerini sözlerine ekledi.
     Kardemir Karabüksporlu futbolcu Hamroun, Beşiktaşın iyi futbol oynadığını belirterek bir dahaki maçta daha iyi olmak için çalışacaklarını kaydetti.
     İshak Doğan da maça çok kötü başladıklarını ve bunun için kaybettiklerini kaydetti.
    
     -Beşiktaş cephesi-
    
     Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ise Spor Toto Süper Ligin 3. haftasında deplasmanda Kardemir Karabüksporu 3-0 yendikleri karşılaşmada, oyuncularının deplasmanda bir takımın nasıl oynayacağını gösterdiğini söyledi.
     Aybaba, maçta çok koşmak zorunda ve rakibi yıldırmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, ellerindeki birkaç tane kaliteli oyuncuyla da skoru değiştirdiklerini belirtti.
     Oyuncularının inanılmaz oynadığını dile getiren Aybaba, şöyle konuştu:
     İlk yarıda skoru yakaladıktan sonra ikinci devre kontra atak yapmayı planladık ve bunu başardık. Daha yolun başındayız. Planladığımız şeyler iyi gidiyor. Camiamızın çok büyük başarılara ihtiyacı var. İşimiz çok zor. Sadece bir maç kazandık. Bundan sonra önümüzdeki maçlara böyle konsantre olup, hazırlanmamız lazım. Bizi yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza teşekkür ederiz. Sabah küçük çocuklar geldi otelimize. Bize hediyeler getirdiler. İnanılmaz etkilendik.
     Transferle ilgili olarak Almeida ve Quaresmanın durumlarının sorulması üzerine Aybaba, Futbol komitesi bu iki oyuncuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Transferde devam ediyor. Ayın altısına kadar bakacağız. Herhalde transferde birkaç hamle yapacağız. Forvet almayı planlıyoruz. Transferde her şey olabilir. Fakat Baros-Querasma takası asla olmaz dedi.
     Transferde kendilerini en çok bütçenin zorladığını aktaran Aybaba, takım içindeki arkadaşlık düzeyini üst düzeye çıkaracak oyuncu tipleri aradıklarını kaydetti.
     Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman da galip geldikleri için mutlu olduğunu ve daha farklı da kazanabilecekleri bir maç oynadıklarını söyledi.
     Her geçen gün eksiklikleri genç futbolcularla giderdiklerini vurgulayan Toraman, her şeyin çok güzel gittiğini dile getirdi.
     Beşiktaşın gollerinden birine imza atan Uğur Boral ise Galatasaray maçının üzüntüsünü bu maçla giderdiklerini belirterek, kazandıkları özgüveni kaybetmeden genç futbolcularla çok iyi bir arkadaş grubu olmaya devam edeceklerini belirtti.
     Gazetecilerin, geçen hafta İbrahim Toraman ile Uğur Boralın tartıştığının hatırlatmaları üzerine, Boral, bu tür konuların artık konuşulmaması gerektiğini ifade etti. Toraman ise Beşiktaşın bu zamana kadarki en iyi arkadaşlık grubu içinde çalıştığını kaydetti.
    
     Muhabir: Erkan Tiryaki / Ahmet Özler / Sinan Özmüş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER