Maçın ardından

Maçın ardından -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: -Bir oyuncu fazla olmamıza rağmen bulduğumuz gol pozisyonlarından yararlanamadık


ORDU (A.A) - Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, 1-1 sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımı adına olumlu tek şeyin, deplasmandan 1 puan almaları olduğunu söyledi.
     Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hector Cuper, ilk yarı ile ikinci yarıda sahada birbirinden çok farklı iki Orduspor olduğunu dile getirerek, İkinci yarı kötü oynadık. Bir oyuncu fazla olmamıza rağmen bulduğumuz gol pozisyonlarından yararlanamadık. Olumlu tek şey, 1 puan almamız oldu. Haftaya Galatasaray maçı var. Bugün takımımız çok düzensizdi. Bunları hafta içinde çalışmamız gerekecek dedi.
     Sakatlanarak maçın ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Miguel Garcianın durumu hakkında bilgi veren Cuper, Portekizli oyuncunun durumunun iyi olduğunu ve haftaya oynayacakları Galatasaray maçına yetişeceğini dile getirdi.
     Ordusporlu oyunculardan Atilla Turan, istedikleri futbolu sahaya yansıtamadıklarını vurgulayarak, 10 kişi kalan rakibimize karşı farklı bir skor alabilirdik ama olmadı. Çok fazla rüzgar vardı. Bu şartlarda 1 puan aldık. Çok da kötü değil şeklinde konuştu.
     Mor-beyazlı ekibin kanat oyuncusu Javier Umbides ise yaptığı değerlendirmede, maçın 11e 11 devam eden bölümünde daha iyi oynadıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Emrah Oktay / Mehmet Fatih Duman
     Yayıncı: Erdal Turanlı

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER