Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: Oyuncu değişikliklerinde oyuna giren oyuncuların yaptığı katkılar, maçtaki en önemli özelliğimizdi -İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carvalhal: Es


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Oyuncu değişikliklerinde oyuna giren oyuncuların yaptığı katkılar, maçtaki en önemli özelliğimizdi dedi.
     Yanal, 1-0 galip geldikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da karşılaşmada iyi hücum yaptığını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesporun hücum oyuncularının iyi olduğunu ifade eden Yanal, şöyle devam etti:
     Kendi gücümüzü kabul ettirmek için baskı gösterdik. Daha iyi ve tempolu oynayabiliriz. Geçen hafta sürpriz iki gol yedik ve geriye düştük. Bunu hak etmeyen bir takımdık. Bugün takımımızın iyi ve disiplinli olması bizi mutlu etti. Futbol hatalar oyunu, ancak bu hatayı yapan takım olmamalıydık.
     Oyuncularını kutladığını kaydeden Yanal, Kazanmak için yapılan hamlelerin karşılığını veren oyuncuları takdir etmemiz gerekiyor. Önümüzde güzel maçlar var. Üst üste maç kazanan bir takım olmalıyız. Bunu yapabilecek bir kadromuz var diye konuştu.
     Eskişehirsporlu futbolcu Alper Potuk, kazanmayı çok istediklerini ve galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Veysel Sarı da Eskişehirsporun iyi mücadele edip galip geldiğini dile getirdi.
    
     -İstanbul Büyükşehir Belediyespor-
    
     İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ifade ederek, Eskişehirspor iyi bir takım. Bize karşı yaratabileceği tehlikelere karşı hazırlanmıştık. İlk yarıda iki takım için de gol fırsatı görmedik. İkinci yarıda savunmada gerekeni yaptık, ancak hücumda, rakibin iyi savunma yapmasından dolayı başarılı olamadık. Eskişehirsporun baskılı oyununa iyi tepki veremedik diye konuştu.
     İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu futbolcu Andre ise rakibe karşı iyi savunma yapıp kontra ataktan gol aradıklarını, ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını belirtti.
     Ekrem Ekşioğlu, iki takımın da net pozisyonlara giremediğini ifade ederek, Eskişehirsporun attığı tek isabetli şutta golü bulduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Deniz Açık / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER