Maçın ardından

Maçın ardından -Erdemirspor Başantrenörü Demir: -Özelikle sahamızda maç kazanmak için daha iyi oyun sergilememiz lazım -Banvit Başantrenörü Ene: -Tecrübe ve iyi oyunumuzla maçı kazandık


ZONGULDAK (A.A) - Erdemirspor Başantrenörü Hakan Demir, Özelikle sahamızda maç kazanmak için daha iyi oyun sergilememiz lazım dedi.
     Demir, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, rakip takım Banvitin çok geniş bir kadroya sahip olduğunu söyledi.
     Üçüncü periyodu geride kapatmalarının maçı kaybetmelerine yol açtığını belirten Demir, şöyle konuştu:
     Ortaya koyduğumuz mücadele sahamızda maç kazanmaya yetmiyor. Lig zorlu geçiyor. İkinci yarıdaki oyunla bu karşılaşmayı kazanmamız zordu. Mücadele eden bir takımız ama bunu sonuca yansıtamadık. Oyuncularım elinden geleni yapıyor, iyi de çalışıyorlar. İleri ki günlerde Erdemirspor mutlaka taraftarını sevindirecek neticeler alacaktır.
     Erdemirspor oyuncusu Can Özcan da basit hatalar yapmalarının maçı kaybetmelerine yol açtığını kaydetti.
    
     -Banvit cephesi-
    
     Banvit Başantrenörü Orhun Ene ise rakiplerinden daha iyi bir kadroya sahip olduklarını dile getirerek, Erdemirspor disiplinli oynadı. Zor bir deplasman olacağını tahmin etmiştik. Maçın genelinde çok iyi savunma yaptık. Marshallın ekstra bulduğu zor 3lük atış ve Alperin de iyi performansı rakibimizin oyunun içinde kalmasını sağladı diye konuştu.
     Tecrübe ve iyi oyunumuzla maçı kazandık diyen Ene, Hala tam olarak istediğimiz düzeyde değiliz. Maç içerisinde dönem dönem kopukluklar yaşıyoruz. Bu kopuklukları ligde telafi edebiliyoruz ama Avrupada telafisi olmayabilir. Zor rakipler bizi bekliyor ifadesini kullandı.
     Banvit oyuncusu Samuel Jose Mejia da deplasmanda aldıkları galibiyeti çok önemsediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Erdinç Aksoy / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER