Maçın ardından

Maçın ardından -Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer: Yenemedik, ama yenilmedik -Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın: İyi yoldayız, bazı eksiklerimiz var


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde kendi sahasında Samsunspor ile 0-0 berabere kalan Manisasporda, teknik direktör Reha Erginer, 3 puan için hazırlandıklarını, ancak bir puan aldıklarını belirterek Yenemedik, ama yenilmedik dedi.
     Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Reha Erginer, galibiyet serisine devam etmek istediklerini, ancak sergilenen oyundan memnun olduğunu dile getirdi.
     Erginer, şunları söyledi:
     Hazırlıklarımızı üç puan üzerine yapmıştık. İç saha karnesi ile dış saha karnesi eşit, iyi bir takım. Zaman zaman golü bulamadığımız zamanlarda risklerimiz arttı. Böyle maçlar tehlikeli. Az pozisyona girebilirsiniz, ama bu tip maçlarda girdiğiniz pozisyonları gole çevirmeniz gerekli. Oyunun genelinden memnunum, ama hücumda biraz daha üretken olabilirdik. Az da olsa ayağımıza maçı değiştirecek pozisyonlar geldi, ama başaramadık, yenemedik, ama yenilmedik. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Lig uzun, bir beraberlik ya da galibiyet ile bitmiyor, önümüzdeki maçlara bakacağız diye konuştu.
     Manisasporlu oyuncu Cem Sultan, iyi hazırlandıklarını, 3 puan hedefiyle maça çıktıklarını, bu hafta ilk iki takım arasında yer almayı hedeflediklerini, ancak yenilmedikleri için mutlu olduklarını söyledi.
     Manisasporlu Hüsnü ise bu maçı unutarak Bolu maçına daha iyi hazırlanacaklarını ve puan kaybını telafi edeceklerini söyledi.
    
     -Samsunspor Cephesi-
    
     Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın ise iyi mücadele etmelerine rağmen golü bulamadıklarını kaydetti.
     Altın, şunları söyledi:
     Her zamanki gibi iyi futbol ve üç puan için geldik. Sahada taktiksel bir savaş oldu. Ben futbolcularımızı sergiledikleri oyundan dolayı kutluyorum. İyi yoldayız, bazı eksiklerimiz var. Ancak her geçen hafta eksiklerimizi gidermeye çalışıyoruz dedi.
     Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Altın, gol konusunda sıkıntıları olduğunu, yeni kurulmuş bir takım olduklarını, galibiyet aldıktan sonra çıkışa geçeceklerini belirtti.
     Samsunsporlu oyuncu Uğur ise oyunu skora yansıtamadıklarını, 1 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Samsunsporlu oyuncu İlyas da iyi mücadele ettiklerini, ancak istedikleri skoru alamadıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER