Maçın ardından

Maçın ardından -Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: Sabırlı oyunun karşılığını üç puanla aldığımız için mutluyuz -Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Sağlam: -Hatalı bir golle mağlup olduk, üzgünüz (Gör


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Sabırlı oyunun karşılığını üç puanla aldığımız için mutluyuz dedi.
     Mersin İdmanyurdunu 1-0 yenen Medical Park Antalyasporda, teknik direktör Mehmet Özdilek, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında oyuncularını tebrik etti.
     Bu tür müsabakalarda girdikleri pozisyonları gole çevirmenin çok önemli olduğunu ifade eden Özdilek, ilk 15 dakikada maçı bitirebilecek pozisyon bulmalarına rağmen son vuruşlarda beceriksiz olduklarını kaydetti.
     Son dakikaya kadar rakip kalede baskı uyguladıklarını ifade eden Özdilek, Sabırlı oyunun karşılığını üç puanla aldığımız için mutluyuz. Artık işimizin zor olduğunu biliyoruz. Kazanmak, üst sıralarda kalmak adına çok önemliydi. Haklı bir galibiyet oldu. Farklı bir galibiyet de olabilirdi. dedi.
     Ligde artık hiçbir karşılaşmanın kolay olmadığına dikkati çeken Özdilek, Akhisar Belediyespor maçına da aynı ciddiyetle hazırlanacaklarını vurguladı. Attığı gol ile Antalyaspora 3 puan getiren Ömerin performansını da değerlendiren Özdilek, Ömerin işini en iyi şekilde yaptığını söyledi.
     Medical Park Antalyasporlu Emre Güngör ise zor olacağını tahmin ettikleri bir maçtan 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Mersinin kapanacağını tahmin ederek ilk dakikalarda gol bulmak istediklerini anlatan Emre Güngör, galibiyeti taraftara armağan ettiklerini vurguladı.
     Kırmızı beyazlıların tecrübeli futbolcusu Deniz ise rahat bir galibiyetle ayrılacakları maçtan son dakikalarda buldukları golle 3 puanla ayrıldıklarını ifade etti. Deniz, ligin ilk devresini üst sıralarda bitirmek istediklerini de sözlerine ekledi.
    
     -Mersin İdmanyurdu cephesi-
    
     Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, zorlu bir müsabakadan mağlup ayrıldıklarını belirtti.
     Ligde iyi bir çıkış yakalayan takıma karşı oynadıklarını ifade eden Sağlam, oyunun kısır bir döngü içinde geçtiğini dile getirdi. Sağlam, Oyunu ikinci bölgede planlı olarak sıkıştırdık. Dolayısıyla pozisyon olmadı. Hatalı bir golle mağlup olduk, üzgünüz. Rakibi tebrik ediyorum diye konuştu.
     Mersin İdmanyurdu oyuncusu Murat Erdoğan ise Antalyasporun ligin en iyi takımlarından biri olduğunu ifade etti. Maçın zor geçeceğini tahmin ettiklerini kaydeden Erdoğan, maça kötü başladıklarını, ancak iyi direndiklerini dile getirdi. Şanssız bir gol yediklerini anlatan Erdoğan, Özeleştiri yapmamız gerekiyor. Biraz daha savaşmamız gerekiyor. Daha agresif ve istekli oynamamız lazım. Bu sıkıntılı dönemden biran önce çıkmak istiyoruz diye konuştu.
     Sehic, kendileri için kötü bir karşılaşma olduğunu, karşı kalede pozisyon bulamadıklarını dile getirdi. Sehic, pozisyon bulmadan gol atmalarının mümkün olmadığını da vurguladı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER