Maçın ardından

Maçın ardından -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Altıparmak: 2 maçımız kaldı. Bu maçlarda alacağımız 6 puandan sonra eksiklerimizin üzerinde daha fazla çalışacağız


MALATYA (A.A) - Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, 2 maçımız kaldı. Bu maçlarda alacağımız 6 puandan sonra eksiklerimizin üzerinde daha fazla çalışacağız dedi.
     Altıparmak, sahalarında oynadıkları Çamlıdere Şekerspor karşılaşmasının ardından, gazetecilere yaptığı açıklamada, iyi mücadele ettiklerini belirterek rakip takımın da çok net pozisyonları olmamasına rağmen iyi oynayarak kendilerinin üzerinde baskı kurduğunu söyledi.
     Altıparmak, şöyle konuştu:
     Rakip takım ikinci yarı, bir 15 dakika da olsa, bizim üzerimizde baskı kurdu. Biz tecrübeli takımız. Bunun üstesinden geldik. İyi mücadele ettik. Bizim için en önemlisi oydu. 2 maçımız kaldı. Bu maçlarda alacağımız 6 puandan sonra eksiklerimizin üzerinde daha fazla çalışacağız. Ama bugün özellikle önemli olan kazanmaktı. Zoru başardık. Bütün futbolcu kardeşlerimi kutluyorum.
    
     -Şans Yeni Malatyaspordan yanaydı-
    
     Çamlıdere Şekerspor Teknik Direktörü Bünyamin Süral da Malatyaya galibiyet için geldiklerini kaydetti.
     Süral, Yeni Malatyasporun iyi futbolculardan kurulu. Analizleri iyi yapmıştık. Bizim de mücadele ederek, çabuk oynayarak, oyunu Yeni Malatyaspor alanına yıkarak kazanacağımızı tahmin ettim. İlk 25 dakika hariç üstünlük bizdeydi ancak şans Yeni Malatyaspordan yanaydı. Kaybettiğimiz için üzgünüm diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER