Maçın ardından

Maçın ardından -Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Altar Tunçkol: -İyi oynadığımız maçı kaybettik -Fenerbahçe Ülker Antrenörü Simone Pianigiani: -Bizim için çok önemli bir maçta önemli bir galibiyet aldık


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Altar Tunçkol, İyi oynadığımız maçı kaybettik dedi.
     Tunçkol, Fenerbahçe Ülkere 86-83 yenildikleri karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında organize hücum edemediklerini söyledi. Geriye düşmelerine rağmen zaman zaman rakiplerini yakaladıklarını ifade eden Tunçkol, Bogdanovic ve Barışın üçlüklerine engel olamadıklarını kaydetti. Uzun zamandır galip gelemediklerini hatırlatan Tunçkol, İyi oynadığımız maçı kaybettik. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Son saniyelerde etkili hücumlar kullanamadık. Artık kazanıp morallenmek istiyoruz dedi.
     Hakan Demirelin ayrılmasının ardından transfere ihtiyaç duyduklarını anlatan Tunçkol, bir hafta içinde takıma takviye yapmak istediklerini sözlerine ekledi.
     Antalya Büyükşehir Belediyesinden Barış Güney ise, güçlü bir takıma karşı iyi oynadıklarını belirtti. Barış Güney, maçı kazanmak için ellerinden gelen bütün çabayı gösterdiklerini, ancak son saniyelerde gelen üçlükle mağlup olduklarını dile getirdi.
    
     -Fenerbahçe Ülker cephesi-
    
     Fenerbahçe Ülker Antrenörü Simone Pianigiani ise, rakibin önemli bireysel yetenekleri olduğu bilinciyle sahaya çıktıklarını ifade etti. Antalya Büyükşehir Belediyesporun önemli bir takım olduğunu anlatan Pianigiani, Galatasaray maçından sonra mental bir yoğunlukla Antalyaya geldiklerini bu nedenle karşılaşmada oyuncularını dinlendirerek oynattığını ifade etti.
     İlk devrede maçı bitirici hamleler yapmakta sıkıntı çektiklerine dikkati çeken Pianigiani, İyi oynadık ama maçı bitirecek şutları atamadık. İkinci yarıda da etkili oynadık ancak üçüncü çeyrekte ritmimizi kaybettik. Rakibimiz bizi yakaladı ve öne geçti. Bu noktada oyuncularım önemli tepkiler verdi ve yeniden öne geçmeyi başardı. Oyuncularım maçı kazanmak için gereken her şeyi yaptı. Bizim için çok önemli bir maçta önemli bir galibiyet aldık dedi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER