Maçın ardından

Maçın ardından -Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek: Ortaya koyduğu performansla bulunduğu yeri hak eden bir takımız -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: İkinci yarıya, eksikliklerimizi değerlendirip t


ANTALYA (A.A) - Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ortaya koyduğu performansla bulunduğu yeri hak eden bir takımız dedi.
     Özdilek, Eskişehirsporu 2-1 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, 16 haftalık süreçte oyuncularının kupada ve ligde ortaya koyduğu performanstan memnun olduğunu belirtti.
     Oyuncularının övgüyü hak ettiğini ifade eden Özdilek, şöyle konuştu:
     Eskişehirsporun defansın arkasına atılan toplarda zaafı olduğunu biliyorduk. Sabırlı oynadık. İlk golü de defansın arkasına Diarranın müthiş koşusu ile bulduk. Golden sonra dengeler bizim lehimize döndü. İkinci yarı Eskişehirsporun daha öne çıkacağını ve bize boşluklar bırakacağını tahmin ediyorduk, öyle de oldu. Maç 2-1 bitti, ancak final paslarını doğru yapabilseydik çok daha farklı olurdu. Bu galibiyet bizi üst sıralarda tutma adına çok önemliydi.
     Ligin ikinci yarısının bütün takımlar için zor olacağını dile getiren Özdilek, Bizim için daha da zor olacak. Üst sıralarda kalmanın bir bedeli var. Biz de bu bedele hazırlıklıyız. Ligde ve kupada gidebildiğimiz noktaya kadar gitmek istiyoruz. Ortaya koyduğu performansla bulunduğu yeri hak eden bir takımız dedi.
     Bir gazetecinin, Aykut Kocamanın istifa kararıyla ilgili ne düşünüyorsunuz- sorusu üzerine Özdilek, Aykut hoca benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Ümit ederim ki geri dönüşü olur. Türk futbolu için önemli bir değer cevabını verdi.
     Kırmızı beyazlı oyuncu Koray ise iki takımın da yorgun olmasına rağmen izleyenler açısından zevkli bir karşılaşma olduğunu kaydetti. Koray, başarılarındaki sırrın, her maça farklı motivasyonla çıkmak olduğunu belirtti.
    
     -Eskişehirspor-
    
     Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, iki devrede iki farklı oyun ortaya koyduklarını söyledi. İlk yarıda oyunun kontrolü ellerindeyken kötü bir gol yediklerine dikkati çeken Yanal, oyunu çevirebilecek birçok pozisyon bulmalarına rağmen bu pozisyonları gole çeviremediklerini ifade etti. İkinci yarı dağınık ve disiplinsiz oynadıklarını kaydeden Yanal, şöyle devam etti:
     Öne çıkışlarımızda yaptığımız top kayıpları sonucu geri dönüşlerde sıkıntı yaşadık. Eskişehirsporun oyun stilinden uzak bir performans sergiledik. İkinci yarıdaki oyunumuz, bu sene gösterdiğimiz en kötü performanstı. Biz iyi bir takımız. İkinci yarıya, eksikliklerimizi değerlendirip toparlanmış bir şekilde başlayacağız.
     Yanal, yeni yılın herkese başarı ve sağlık getirmesini diledi.
     Öte yandan Eskişehirden gelen taraftarlar arasında kavga çıktı. Kavga sonucu 2 Eskişehirsporlu taraftarın bıçakla yaralandığı bildirildi. Maç boyunca da ev sahibi takım ile konuk takım taraftarları arasında gerginlikler yaşandı. Çevik Kuvvet ekipleri zaman zaman konuk takım seyircilerinin bulunduğu tribüne girerek taraftara müdahalede bulundu.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER