Maçın ardından

Maçın ardından -Eskişehirspor Teknik Direktörü Yanal: -Kazanmak zorundaydık ve kazandık -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: -Takımım çok iyi çalıştı, ancak maçı kaybettik


ESKİŞEHİR (A.A) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kazanmak zorunda oldukları maçı kazandıklarını söyledi.
     Yanal, yaptığı açıklamada, Eskişehirsporun 5 maçtır kazanamadığını hatırlatarak, Orduspor maçının da zorlu geçeceğini bildiğini kaydetti.
     Ordusporun sert savunma yaptığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:
     Fırsatları yakaladık. Gol atamadığınız her dakika biraz daha geriliyorsunuz. Hücum yapabilecek alan ve pozisyon bulamadık. Kariyeri boyuncu çok az penaltı kaçıran Necati, penaltı kaçırdı. Oyuncu çeşitliliği açısından da güzel bir zaman dilimi yakaladık. Kazanmak zorundaydık ve kazandık. Önümüzde oynayacağımız Trabzonspor maçı da bizim için önemli.
     Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş de çok zorlu ve iyi defans yapan bir takıma karşı mücadele edip, galip gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Özgür Çek de Eskişehirspor formasıyla ilk kez çıktığı maçta 3 puan almanın mutluluk verici olduğunu belirterek, bundan sonraki maçları da kazanıp Eskişehirsporu hak ettiği yere getireceklerini vurguladı.
    
     -Orduspor cephesi-
    
     Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper de Eskişehirspor maçının zorlu olacağını bildiklerini anlattı.
     Eskişehirsporun iyi futbol oynayan bir takım olduğuna işaret eden Cuper, Eksik kadromuz vardı. Ofansif olarak iyi değildik. Takımım çok iyi çalıştı, ancak maçı kaybettik. Bir sonraki maçı düşünmek zorundayız. Bir sonraki maçta galip gelmek istiyoruz dedi.
     Ordusporlu futbolcu Saso Fornezzi ise Eskişehirsporun güçlü bir takım olduğunu belirterek, bu maçtan puansız dönmekten duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
     Murat Torun da Eskişehirspor deplasmanında, rakipleri karşısında iyi direnmelerine rağmen kötü sonuç aldıklarını bildirdi.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Şermin Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER