Maçın ardından

Maçın ardından -Galatasarayda Akhisar Belediyespor karşısında sonradan oyuna giren Drogba, takımını 1-0 öne geçirdiği golle, Türkiyedeki ilk golüne imza attı -Sarı-kırmızılı ekip, bu sezon cuma günü oynadığı 7nci karşılaşmada


MANİSA (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Akhisar Belediyesporu 2-1 mağlup eden Galatasarayda sonradan oyuna girdiği maçta takımını 1-0 öne geçiren Didier Drogba, Türkiyedeki ilk golüne imza attı.
     İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada, Akhisar Belediyesporu 2-1 yenen lider Galatasaray, puanını 43e yükseltti. Sarı-kırmızılı ekipte hafta içi lisans işlemleri tamamlanan ve müsabakanın 63üncü dakikasında sahada Umutun yerini alan Drogba, oyuna girdikten 5 dakika sonra Türkiyedeki ilk resmi maçında ilk golünü kaydetti.
     Geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında 2 gol birden atan Burak Yılmaz, Akhisar Belediysepor karşılaşmasını da boş geçmedi.
     Süper Ligde bu sezon 12nci golünü kaydeden Burak Yılmaz, Süper Lig kariyerindeki 82inci golüne de imza attı. Burak Yılmaz ligde son 70 maçta 60 gol kaydetti.
    
     -Cuma maçları-
    
     Spor Toto Süper Ligde bu sezon daha 7nci kez cuma günü maç oynayan Galatasaray, bu karşılaşmalarda 2nci galibiyetini elde etti. Sarı-kırmızılı ekip cuma günü oynadığı diğer maçlarda 2 beraberlik, 3 yenilgi almıştı.
     Galatasaray, Orduspora 2-0, Kardemir Karabükspora 3-1 ve Kasımpaşaya 2-1 yenilirken, Gençlerbirliği ile 3-3, Gaziantepspor ile de 1-1 berabere kaldı. Galatasaray, cuma günü 3-1lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetinin ardından Akhisar Belediyesporu 2-1 mağlup etti.
    
     -Şampiyonlar Ligi öncesi-
    
     UEFA Şampiyonlar Liginde bu sezon Manchester United, Braga ve Clujla yaptığı maçlardan önce Süper Ligde oynadığı 6 karşılaşmada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Galatasaray, Schalke maçı öncesinde Akhisar Belediyesporu 2-1 yendi.
     Şampiyonlar Ligi maçları öncesinde Medical Park Antalyaspor (4-0), İstanbul Büyükşehir Belediyespor (3-1) ve Akhisar Belediyesporu (2-1) mağlup eden Galatasaray, Gençlerbirliği (3-3) ve Gaziantepsporla (1-1) berabere kalırken, Orduspor (0-2) ve Kardemir Karabükspora (1-3) yenildi.
    
     -İlk devresi berabere biten maçları-
    
     İlk yarısı golsüz biten karşılaşmada Akhisar Belediyesporu 2-1 mağlup eden Galatasaray, bu sezon ilk devrelerini berabere tamamladığı 9 maçta 2 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.
     Galatasarayın bu sezon ilk devresini berabere tamamladığı karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle:
    
     Hafta Karşılaşma İlk yarı Sonuç
     ------ ----------- --------- ------
     2 Beşiktaş-Galatasaray 2-2 3-3
     7 Galatasaray-Eskişehirspor 0-0 1-1
     11 Mersin İdmanyurdu-Galatasaray 0-0 1-1
     13 Sanica Boru Elazığspor-Galatasaray 0-0 0-1
     14 Galatasaray-Gaziantepspor 0-0 1-1
     17 Trabzonspor-Galatasaray 0-0 0-0
     18 Kasımpaşa-Galatasaray 1-1 2-1
     20 Bursaspor-Galatasaray 1-1 1-1
     22 Akhisar Belediyespor-Galatasaray 0-0 1-2
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER