Maçın ardından

Maçın ardından -Galatasaray Kaleci Antrenörü Taffarel: Bugün aldığımız 3-1lik güzel bir galibiyet var


KAYSERİ (A.A) - Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, 3-1 kazandıkları Kayserispor maçına ilişkin, Bugün aldığımız 3-1lik güzel bir galibiyet var dedi.
     Taffarel, maçın ardından yaptığı açıklamada, zorlu bir deplasmandan 3 puan almanın kendilerini sevindirdiğini söyledi.
     Şampiyonluk yarışında çok önemli galibiyet aldıklarını dile getiren Taffarel, şunları kaydetti:
     Bugün aldığımız 3-1lik güzel bir galibiyet var. Kimse bu galibiyetin kolay geldiğini zannetmesin. Kayserisporun hakkını yemeyelim, iyi bir takım. Bu arada kendi oyuncularımızın da hakkını yemeyelim. Şampiyonlar Liginde hafta içinde alınan güzel bir galibiyet vardı. Onu bir kenara bırakarak lige konsantre olduk. 90 dakika boyunca iyi mücadele ettik. Özellikle ilk yarıda kararlı, gerçekten 3 puanı almak isteyen azimli bir Galatasaray vardı. Hem defansta hen de ofansta çok iyiydik. İlk yarıda maçı bitirdik. Almamız gereken 3 puanı aldık. Rakiplerimizle olan fark şampiyonluk için yeterli değil. Rehavete kapılmadan kalan 8 haftayı da iyi şekilde tamamlamalıyız.
    
     -Oyuncuların görüşleri-
    
     Futbolcu Semih Kaya ise galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, Zorlu bir takıma karşı galip gelmek gerçekten de önemli. İlk yarıda oyunu kopardığımızı düşünüyorum. rakibimizin de 10 kişi kalması bizi daha da rahatlattı. Şampiyonlar Liginden döndükten sonra bocalama yaşıyorduk. Bu hafta bunu yaşamadığımız için mutluyuz. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum diye konuştu.
     Sabri Sarıoğlu ise iyi bir mücadele ederek, 3 puana ulaştıklarını söyledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER