Maçın ardından

Maçın ardından -Türk Telekom Başantrenörü Bülbül: "Oyuncularım istediğim direnci gösteremiyorlar. O yüzden 2 maçtır kaybediyoruz" -Erdemirspor Başantrenörü Çıvgın: "Maçta çok iyi mücadele ettik"


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Liginde Erdemirspora 77-64 yenilen Türk Telekomun başantrenörü Ahmet Bülbül, "Oyuncularım istediğim direnci gösteremiyorlar. O yüzden 2 maçtır kaybediyoruz" dedi.
     Bülbül, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 2 maçtır hak etmedikleri sonuçlar aldıklarını söyledi. Karşılaşmada, savunmada ve hücumda daha farklı şeyler düşündüğünü ifade eden Bülbül, Fakat istediğim şeyler yapılmadı. İki haftadır çalıştığımız işlerin yerini bulmadığını düşünüyorum. Oyuncularım istediğim direnci gösteremiyorlar. O yüzden 2 maçtır kaybediyoruz. Bizim için her maç çok önemli. Banvit maçında istediğimiz gibi oynarsak farklı bir skor çıkabilir diye konuştu.
    
     -Erdemirspor cephesi-
    
     Erdemirspor Başantrenörü Özhan Çıvgın, Türk Telekom maçına geçen hafta çok iyi hazırlandıklarını belirterek, Maçın 40 dakikasında çok iyi mücadele ettik. Bir hedefimiz var. O hedefe hep beraber gitmeye devam ediyoruz ifadelerini kullandı.
     Erdemirsporlu Emre Bayav da taraftarların maçın ilk 30 dakikasında geride olmalarına rağmen kendilerini yalnız bırakmadıklarını söyledi. Bayav, Türk Telekomun iyi mücadele ettiğini ancak gülen tarafın kendileri olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER