Maçın ardından

Maçın ardından -Trabzonspor Teknik Direktörü Kafkas: "Trabzonsporun içinde bulunduğu durum nedeniyle altın değerinde 3 puan aldık" -Orduspor Teknik Direktörü Cuper: "Gol atmada sorun yaşıyoruz" (Görüntülü)


TRABZON (A.A) - Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 1-0 kazandıkları Orduspor maçına ilişkin, "Trabzonsporun içinde bulunduğu durum nedeniyle altın değerinde 3 puan aldık" dedi.
     Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki taraf için de zor bir maçın oynandığını belirterek, "Kazanmamız gerekiyordu. Biraz daha dikkatli olabilsek maçı daha farklı kazanabilirdik. Oyundan ziyade maçı kazanmak çok önemliydi" diye konuştu.
     İlk yarıda 15-20 dakika oyunun hakimiyetini kaybettiklerini söyleyen Kafkas, şöyle konuştu:
     "Sonra baskılı, presli oynadık. Gol pozisyonlarına girdik. Bunlardan birini değerlendirdik. Trabzonsporun içinde bulunduğu durum nedeniyle altın değerinde 3 puan aldık. Kupa maçına moralli gidiyoruz. Kupadan iyi sonuç alıp bir nebze olsun bu sezonu unutturma gayreti içinde olacağız."
    
     -Cuperin açıklaması-
    
     Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, takımda bir moral sorununun bulunduğunu belirterek, "Son 3 maçta bunu görüyoruz. İlk yarıları iyi oynuyoruz. Bugün de 50-55 dakika iyi oynadık" ifadelerini kullandı.
     Trabzonsporun ise belli bir süre boyuncu baskı yaparak golü bulduğunu dile getiren Cuper, "Daha sonra da skoru tuttu. Biz gol atmada sorun yaşıyoruz. Yaptığımız küçük hatalar pahalıya patlıyor ve gol yiyoruz. Son maçlarda bunu gördük" diye konuştu.
    
     -Halil: "Önemli galibiyet"-
    
     Karşılaşmanın tek golünü atarak ligdeki 5inci golünü kaydeden Halil Altıntop, çok önemli bir galibiyet aldıklarını vurgulayarak, "Aylardır istediğimiz futbolu maalesef ortaya koyamıyoruz. Kötü oynuyoruz ama bu akşam 3 puanı aldık. İnşallah bu sezonu kazasız, belasız atlatırız, kupada da final oynar ve alırız. Bu kadronun gelecek yıl daha iyi işler yapacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
     Serkan ise "Galip gelmekten başka çaremiz yoktu. Bulunduğumuz durumdan dolayı çok özür diliyoruz. Önümüzde tutacak bir dalımız kupa. İnşallah Türkiye Kupasını Trabzona getiririz" şeklinde konuştu.
     Orduspor Kaptanı Ali Çamdalı da "Maçın hakkının bu olmadığını düşünüyorum. Umudumuzu yitirmedik. Son haftaya kadar mücadelemize devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
     Karşılaşmanın 81. dakikasında Trabzonsporlu Giray ve Ordusporlu Romero hastanelik oldu. Hava topunda çarpışarak başları yarılan oyuncuların, ambulansla hastaneye götürülerek tedavileri yapıldı. Girayın ve Romeroya 6 dikiş atıldığı öğrenildi.
     Maçın 25. saniyesinde Ordusporlu Ferhat Çökmüş, Olcanı düşürerek gördüğü sarı kart ile ligin en erken kartlarından birini gördü.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER