Maçın ardından

Maçın ardından -Galatasaray Kaleci Antrenörü Taffarel: -"Hocamız Kardemir Karabükspor maçına bizi çok iyi hazırladı"


KARABÜK (A.A) - Galatasaray Kaleci Antrenörü Cladio Taffarel, 1-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçını değerlendirerek, "Hocamız Kardemir Karabükspor maçına bizi çok iyi hazırladı" dedi.
     Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Taffarel, bugün çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti.
     Teknik direktör Fatih Terimin bir hafta boyunca takımı en iyi şekilde hazırladığını ifade eden Taffarel, şöyle konuştu:
     "Antrenmanlarda Kardemir Karabüksporu çok iyi analiz ettik. Çok iyi hazırlandık. Kardemir Karabüksporun bize karşı neler yapabileceğini çok iyi biliyorduk. Hızlı kontraatağa çıkan, süratli oynayan bir takımdı. Bir hafta boyunca buna çalıştık. Bu hafta da Galatasaray takımı, rakibini iyi durduran, defansif anlamda olumlu işler yapan, rakibinin en önemli özelliği olan kontraatağı engelleyen, onun haricinde de top bizdeyken iyi oynayan bir ekipti."
     Tecrübeli oyunculardan oluşan bir ekip olduklarını aktaran Taffarel, bu tip maçlarda da bunun öneminin çok fazla olduğunu söyledi.
     Taffarel, "Hocamız Kardemir Karabükspor maçına bizi çok iyi hazırladı. Ondan sonra da tecrübeli oyuncularımız sahaya çıktılar. Gerekeni en iyi şekilde, hem defansif, hem de ofansif anlamda yaparak, çok çok önemli üç puan kazandık. Çok mutluyuz" ifadelerini kullandı.
    
     -Eboue ve Semih-
    
     Galasaraylı oyuncu Eboue de ligdeki rakipleri Fenerbahçeden önce lig maçı oynadıklarını aktararak, "Hata yapmak ve puan kaybetmek istemiyorduk. Allaha şükürler olsun ki bunu da yaşamadık. Takım olarak oynayan ve iyi mücadele eden bir Galatasaray vardı. Hem ofansif, hem de defansif anlamda yüreğini koyan bir Galatasaray vardı. Bugün alınan üç puan, hem bizim için, hem de üç hocamız için önemliydi. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz. Hem kendimiz, hem de onlar için oynadık" dedi.
     Semih Kaya ise sahada ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayarak, son haftalarına girilen ligde artık hata yapmak istemediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş/Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER