Maçın ardından

Maçın ardından -Orduspor Teknik Direktörü Güler: -"İstediğimiz üç puanı alamadık" -Kasımpaşa Teknik Direktörü Arveladze: -"Saha içinde iyi organize olarak, güzel goller attık"


ORDU (A.A) - Orduspor Teknik Direktörü Cevat Güler, istedikleri 3 puanı alamadıklarını söyledi.
     Güler, Kasımpaşaya 2-0 yenildikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, yeni bir başlangıç yapmaya çalıştıklarını ancak bunda başarılı olamadıklarını belirtti.
     Maç öncesi, rakibin nasıl oynayacağını bildiklerini ve buna göre önlemler aldıklarını ifade eden Güler, şöyle konuştu:
     "Ama maalesef aldığımız önlemler yetmedi. İlk yarı iki tane gol yedik, ikinci yarı bunu döndürmek için üst üste hamleler yaptık ama yeterli olmadı. Artık oynayacağımız dört tane doksan dakika var. Ne olur, ne kadar puan alırız, bu puanlar ligde kalmaya yeter mi- Bunu zaman gösterecek ancak biz elimizden ne geliyorsa yaparak en azından puan veya puanlar almaya çalışacağız."
    
     -Kasımpaşa cephesi-
    
     Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise hedefi olan takımlar için bu tür maçların zor olduğunu dile getirdi.
     Ligde son iki haftada puan alamadıklarını vurgulayan Arveladze, "Ordusporun ligde bulunduğu pozisyon bizim açımızdan maçı daha da zorlaştırdı ama gerçekten saha içinde iyi organize olarak, güzel goller attık. Eğer yanılmıyorsam rakibe de net gol fırsatı vermedik. Çok önemli bir üç puan aldık" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Gökhan Gücüklüoğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER