Maçtan notlar

Maçtan notlar -Teknik direktör Fatih Terim, antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş, PFDKnın verdiği ceza nedeniyle şeref tribünde yer aldı -PFDKdan ceza alan Sabri Sarıoğlu ile sarı kart cezalıları Dany ve Amrabat kadroda yer alm


KARABÜK (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Kardemir Karabükspora konuk olan Galatasarayda teknik direktör Fatih Terim, antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş, Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) verdiği ceza nedeniyle şeref tribününde yer aldı.
     Geçen hafta sonunda İstanbulda oynadığı Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında hakem Süleyman Abay tarafından tribüne gönderilen Terim ve yardımcıları Davala ile Şaşa, PFDKnın verdiği cezadan ilki Karabükspor karşılaşmasında uygulandı.
     Terim ve yardımcıları, karşılaşmayı şeref tribünden takip etti. Galatasarayın başında teknik sorumlu olarak Cladiou Taffarel sahaya çıktı.
     Galatasarayda, Kardemir Karabükspor karşısında cezalı Sabri Sarıoğlu, Dany ve Amrabattan yoksun bir kadroyla mücadele etti.
     Sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander, Umut Bulut, ve Hakan Baltanın yanı sıra Eray İşcan, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak ve Aydın Yılmaz yedekler arasında yer aldı.
    
     -AAnın 93. yıl dönümü-
    
     Anadolu Ajansının 93. yıl dönümü dolayısıyla Kardemir Karabükspor yönetimi tarafından stat içerisine "Anadolu Ajansının 93. yıl dönümünü kutlarız" pankartı asıldı.
     Kardemir Karabüksporlu futbolcular sahaya, "Karabük Günleri 25-29 Nisan Atatürk Kültür Merkezi Ankara davetlimizsiniz" yazılı pankartla çıktı.
     Karşılaşma öncesinde sahanın orta yuvarlağında, İstanbulun 2020 Yaz Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığının sloganı "Bridge Together"ın yazılı olduğu büyük bir pankart açıldı.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER