Mahalli İdareler Genel Seçimlerine doğru

Mahalli İdareler Genel Seçimlerine doğru -CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Usluer: -"Sandık sorumlusu olan arkadaşlarım aynı zamanda bulundukları sandık bölgesinde seçime yönelik örgütlenmeyi sağlayacak"


ESKİŞEHİR (A.A) - CHP Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Gaye Usluer, gelecek yıl yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin, "Sandık sorumlusu olan arkadaşlarım aynı zamanda bulundukları sandık bölgesinde seçime yönelik örgütlenmeyi sağlayacak" dedi.
     Usluer, Eskişehirde düzenlenen değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlunun yerel seçim sürecinde en çok önem verdiği konunun sandık örgütlenmesi olduğunu söyledi.
     Sandık bazlı örgütlenmenin sağlanması için ülke çapında çalışmalar yaptıklarını belirten Usluer, şöyle konuştu:
     "Önümüzdeki seçimlerde sandıklarda görev alacak arkadaşlarımız sadece seçim günü sandığa giden, sandık başında görevini yapan, tutanakları alan, imzalı tutanakları geri getiren kişiler olmayacak. Sandık sorumlusu olan arkadaşlarım aynı zamanda bulundukları sandık bölgesinde seçime yönelik örgütlenmeyi sağlayacak."
     Parti Meclisi (PM) Üyesi Emel Yıldırım da seçimlerde, sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda çağdaş belediyecilik anlayışlarını bütün ülkeye yayacaklarından kuşkusu bulunmadığını bildirdi.
     Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise eleştiriler üzerine siyaset yapmadıklarına ve yapacaklarını anlattıklarına dikkati çekerek, "Doğru bildiğimiz şeyleri yaparız. Size de bize de çok çalışmak düşüyor. Sadece yapacağımız işlerle halkımızın karşısına çıkacağız" ifadesini kullandı.
     Toplantıya, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Vural Yörük ile partililer katıldı.
    
     Muhabir: Betül Yürük
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Mahalli İdareler Genel Seçimlerine doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER