Malatyada yılın kaliteli okulu/kurumu değerlendirmesi

Malatyada yılın kaliteli okulu/kurumu değerlendirmesi -Değerlendirme sonucunda, Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinci oldu


MALATYA (A.A) - Malatyada il düzeyinde yılın kaliteli okulu/kurumu değerlendirmesi sonucunda, Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi birinciliğe layık görüldü.
     Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Milli Eğitim Müdürlüğünün, bağlı okul ve kurumlarda 1999dan bu yana Toplam Kalite Yönetimi felsefesine dayanan Stratejik Yönetim anlayışını yerleştirmeye çalıştığı belirtildi.
     Yayımlanan ilgili yönerge gereği okul/kurum ve ekip olmak üzere iki kategoride her yıl ödül süreci gerçekleştirildiği hatırlatılan açıklamada, bu yılki il ödül sürecinde merkez ilçe ile Akçadağ, Arapgir, Darende, Doğanşehir, Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerinden 15er eğitim kurumunun ve raporun değerlendirmeye alındığı kaydedildi.
     İl düzeyinde yılın kaliteli okulu/kurumu değerlendirmesinde, Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin birinciliğe, 91.000 Dev Öğrenci Sevgi Anaokulunun ikinciliğe, Mustafa Aksoğan Anaokulunun ise üçüncülüğe layık görüldüğü belirtildi.
     Yılın kaliteli ekibi değerlendirmesinde ise Şehit Kemal Özalper Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi/Birleşen Kalpler İyileştirme Ekibinin il birincisi, Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi/El Ele Üniversiteye İyileştirme Ekibinin il ikincisi, Beyaz Birlik Anaokulu/Çocuğa Değer Dünyaya Değer İyileştirme Ekibi ve Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi/Geçmişten Geleceğe Işık Tutanlar Ekibinin il üçüncüsü olduğu duyuruldu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatyada yılın kaliteli okulu/kurumu değerlendirmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER