Malatyadan kısa kısa

Malatyadan kısa kısa -Malatya Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sanat Eğitim ve Kültür Merkezindeki (MABESEM) kursiyer kadınların eserlerinden oluşan Kadın Gözüyle Sanat adlı sergi, 6-8 Mart tarihleri arasında Malatya Belediyesinde açık kalacak.
     Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenecek ikinci etkinlikte de Kadın, Kültür ve Spor Merkezinde kadınlar için bir program düzenlenecek.
    
     -Kursları tamamlayanlara sertifika verildi-
    
     Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliğiyle düzenlenen, bilgisayar işletmenliği, İngilizce 1. kur ve 10 Parmak Klavye kursunu başarıyla bitiren kursiyerler için sertifika programı düzenlendi.
     Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonundaki programda konuşan Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, düzenledikleri kurslar hakkında bilgi verdi. İhtiyaç doğrultusunda açtıkları kurslarla insanlara balık vermektense balık tutmayı öğretmeyi amaçladıklarını vurgulayan Yıldırım, imkanlar ölçüsünde Malatyalılara hizmet anlamında kurslar açmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Güler de merkez olarak yaklaşık 2 bin alanda kurs düzenlediklerini bildirdi. Hayatın her alanında öğrenmenin önemli olduğunu belirten Güler, Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Yıldırım ve Güler, eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını, kurs öğretmenlerine de plaketlerini verdi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER