Malatya, Güney Korede tanıtılacak

Malatya, Güney Korede tanıtılacak


MALATYA (A.A) - Güney Korede yayın yapan EBS televizyonu, Malatyanın turizm değerlerini tanıtmak için kent merkezi ve bazı ilçelerde program çekimi yaptı.
     Malatya Valiliği ve Fırat Kalkınma Ajansının organizasyonuyla geçen yaz Malatyayı gezen medya mensupları ve turizm yazarlarından, EBS Televizyonu yönetmeni Gap Soo Jung ekibiyle yeniden Malatyaya geldi.
     World Thema Travel programında Malatyayı tanıtmak için çekimler gerçekleştiren ekip, Darende ilçesinde de tarihi ve turistik yerlerin görüntülerini aldı.
     Yönetmen Jung, bir süre önce ziyaret ettiği Malatyaya yeniden gelerek, gördüğü güzellikleri televizyonları aracılığıyla tanıtmayı planladıklarını söyledi.
     Yaz aylarında gezdiği Darendenin kış mevsiminde de görülmesi gereken güzelliklere sahip olduğunu ifade eden Jung, Doğa harikası Günpınar Şelalesi, kış aylarında ayrı bir güzel. Malatya ve Darendenin güzelliklerini Güney Korelilere izlettirmeden büyük keyif alacağız. Umarım, programlarımızı izleyenler, buraya gelecektir. İlçede konaklama imkanı sağlayan güzel bir otel olması ise burayı farklı kılıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Aslan Tektaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya, Güney Korede tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER