Malatya Belediye Başkanı Çakır, esnafı ziyaret

Malatya Belediye Başkanı Çakır, esnafı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Akpınar bölgesindeki esnafı ziyaret etti.
     Beraberinde başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle Akpınar bölgesinde yapılan çalışmaları inceleyen Çakır, çalışmalarla ilgili esnafa bilgiler verdi.
     Akpınarın, Malatyanın önemli bir ticaret bölgesi olduğunu dile getiren Çakır, bu bölgede altyapı yenileme çalışmalarıyla üst yapı düzenleme çalışmalarının belirli bir noktaya getirildiğini kaydetti.
     Akpınarda yayalaştırma projesiyle vatandaşların rahat bir şekilde alışverişlerini yaparak gezdiklerini ifade eden Çakır, bu çalışmalara özellikle esnafların destek olması gerektiğini vurguladı.
     Çakır, şunları kaydetti:
     Yapılan çalışmalar sırasında meydana gelen eksiklikleri tespit ederek, esnaf ve vatandaşların istek ve önerilerini dinliyoruz. Akpınar bölgesi Malatyanın çekim merkezine dönüşüyor. Burada iki önemli projemiz daha var. Bunlardan bir tanesi Bakırcılar Çarşısının yenilenmesi, cephelerinin giydirilmesi, alt yapısının tamamlanması. Yine Şire pazarı bölgesinde de esnaflarla görüşmelerimiz devam ediyor. Hem Şire pazarını hem bakırcılar çarşısını yenileyerek şehir merkezindeki çalışmalarımızı da sonlandırmış olacağız.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır, esnafı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER