Malatya Belediye Başkanı Çakır, Sanayi Sitesindeki

Malatya Belediye Başkanı Çakır, Sanayi Sitesindeki çalışmaları inceledi


MALATYA (A.A) - Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sanayi Sitesinde yürüttükleri altyapı ve asfaltlama çalışmalarını inceledi.
     Çakır, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (MESKKK) Başkanı Ali Evren, Malatya İmalatçı Demir ve Tamir Sanatkarları Odası Başkanı Cevdet Özyalının da katıldığı incelemelerin ardından yaptığı konuşmada, Sanayi Sitesindeki çalışmaların büyük oranda tamamlandığını söyledi.
     Burada daha önce yağmur suyu drenaj kanallarının olmadığını hatırlatan Çakır, bu nedenle, yağmur sularının kanalizasyona bağlanmasının ciddi bir sorun oluşturduğunu kaydetti.
     Sanayi Sitesinde önce altyapı çalışmalarının planlamasını yaptıklarını ifade eden Çakır, Burada 8 kilometrenin üzerinde yağmur suyu drenaj çalışması yaptık. Çalışmalar az bir bölüm dışında tamamlandı. İçme suyu şebekeleri yıllardır hiç yenilenmemişti. Şu anda bütün içme suyu şebeke hatları ve abone bağlantıları yenileniyor dedi.
     Çakır, 7 cadde ve 40 sokaktan oluşan, 2 binin üzerinde esnafın faaliyet gösterdiği Sanayi Sitesinde başlattıkları çalışmaları 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde bitme aşamasına getirdiklerini belirtti.
     Şevket Keskin de esnaf Sanayi Sitesinde yapılan çalışmalar için belediyeye teşekkür etti.
     Ali Evren, önceki yıllarda yağmurların başlaması ile esnafın tedirginlik yaşadığı Sanayi Sitesinin gelen hizmetle birlikte rahata kavuşacağını anlattı.
     Cevdet Özyalın, sitede 30-40 yıldan beri yapılmayan çalışmaları yaptığı için Başkan Çakıra teşekkür etti.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Belediye Başkanı Çakır, Sanayi Sitesindeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER