Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nalçacıdan MAKİADa ziyaret


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Malatya Aktif İşadamları Derneğini (MAKİAD) ziyaret etti.
     MAKİADın başkanlığına seçilen Suat Sarın ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Nalçacı, MAKİADın projeleriyle Malatyanın kalkınması ve gelişmesi için çalıştığını ve iş adamlarına yön verdiğini belirtti.
     Derneğin üyelerinin yurt dışında da bağlantılarının olduğunu, gerek ihracat gerek ithalat gerekse yurt dışı yatırımları anlamında önemli görevler üstlendiklerini ifade eden Nalçacı, derneğin sadece Malatyaya değil Türkiyeye katma değer sağladığını vurguladı.
     Nalçacı, Kültür A.Ş. olarak daha önce düzenledikleri fuar ve benzeri organizasyonlarda MAKİAD ile zaman zaman çalışmaları olduğunu, bundan sonraki dönemlerde de ortak projeler yürütmek istediklerini ifade etti.
     Suat Sarın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarın, Malatya ekonomisinin hem ülkeye hem de uluslararasına taşınması için çaba sarf eden, kitap,inşaat ve tarım fuarı gibi organizasyonlarda kente ivme kazandıran Malatya Belediyesi Kültür A.Şye teşekkür etti.
     Derneklerinin çalışmalarına da değinen Sarın, yurt içi-yurt dışı ticari heyetler ve fuar organizasyonlarının insanları dünyaya açarak ihracat yapmalarına olanak sağladığını vurguladı.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER