Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İstişare

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İstişare Toplantısı


MALATYA (A.A) - Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İstişare Toplantısı yapıldı.
     Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolunun başkanlığındaki toplantı, Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Dirikolu, meclis çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerinin belirterek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
     Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım da, kadınların olaylara kadın penceresinden baktığını ve erkeklerin göremediklerini onların gördüğünü savundu.
     Geçmiş dönemlerde erkeklerin her konuda aktif olduğunu ama son dönemlerde konseptin değiştiğini ve kadınların da ekonomi, siyaset, eğitim gibi alanlarda aktif rol aldıklarını vurgulayan Yıldırım, Gönüllülük üzerine rol alan siz Kadın Meclisi üyelerinin zamanınızdan fedakârlık yaparak toplum için neler yapabiliriz derdini paylaşmanız ve bu konudaki fikirleriniz bizim için büyük önem arz etmektedir dedi.
     Kadın ve erkeğin ev içindeki sorumluluklarına da değinen Yıldırım, eşlerin birbirleriyle anlayışlı, hoşgörülü ve sevgi bağları ile iletişim içinde oldukları takdirde çocukların bundan etkileneceğini ve kelebek etkisi ile bu anlayışın tüm toplumu saracağını belirtti.
     İstişare toplantısına yürütme kurulu üyeleri ve çok sayıda kadın meclisi üyesi katıldı.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi İstişare Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER