Malatya Vali Sarandan Belediye Başkanı Çakıra

Malatya Vali Sarandan Belediye Başkanı Çakıra veda ziyareti


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakıra veda ziyaretinde bulundu.
     Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Saran, Çakırı makamında ziyaret etti. Burada konuşan Saran, Malatyanın gelişimiyle ilgili Çakırın geleceğe yönelik öngörülü ve ciddi projeler ortaya koyduğunu belirtti.
     Malatyadaki 3 yıllık görev süresinin dolu dolu hizmetlerle geçtiğini kaydeden Saran, pek çok çalışmayı Malatya Belediyesiyle birlikte omuzladıklarını söyledi. Malatyanın çok güçlü ve zengin dinamiklerinin olduğunu ifade eden Saran, Pek çok çalışmayı belediye başkanımızla birlikte büyük bir uyum içinde yürüttük. Sağ olsun belediye başkanımız görevde bulunduğum süreç içerisinde Malatyanın geleceğine ilişkin atılan her adımı destekledi. Kendisinden talep ettiğimiz her konuda bize yardımcı oldu diye konuştu.
     Çakır da Malatyanın Sarandan çok istifade ettiğini dile getirerek, Önemli olan uyum içinde çalışmaktı. Kurumların, ilgili birimlerin uyum içerisinde çalışması Malatyaya çok şey kazandırıyor dedi.
     Saranın Malatyada önemli hizmetlere imza attığını belirten Çakır, Sarana teşekkür etti. Çakır, Sarana kayısı kristali ile el dokuması halı hediye etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Malatya Vali Sarandan Belediye Başkanı Çakıra Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER