Malatya Valisi Şahin, bazı okullarda incelemelerde

Malatya Valisi Şahin, bazı okullarda incelemelerde bulundu


MALATYA (A.A) - Malatya Valisi Vasip Şahin, bazı okullarda incelemelerde bulundu.
     Şahin, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ve İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Garip Cerrah ile yapımı devam eden okulların inşaatlarını gezdi. Barguzu beldesinde Ali Rıza Aydos İlkokulunu, Yakınca beldesinde Fethi Gemuhluoğlu Anadolu Lisesi ve Pansiyonu ile Tecde Mahallesindeki lise inşaatlarını inceleyen Şahin, yetkililerden bilgi aldı, gördüğü aksaklıklarla ilgili uyarılarda bulundu.
     Mahmut Çalık Anadolu Lisesi, Turgut Özal Anadolu Lisesi, Abdulkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi ile Nihat Tecdelioğlu Ortaokulunu da ziyaret eden Şahin, sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Şahin, öğrencilere seslenerek, üniversiteye iyi hazırlanmalarını önerdi. Öğrencilerden planlı ve programlı çalışmalarını isteyen Şahin, okullardaki imkanların değerlendirilmesini tavsiye etti.
     Okulların kantin, laboratuvar, spor salonlarını da inceleyen Şahin, Abdulkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde de öğrencilerin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Okulun pansiyonu ve yemekhanesini inceleyen Şahin, kantinlerde satılan ürünlerin imalat ve son kullanma tarihlerini de kontrol etti.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Valisi Şahin, bazı okullarda incelemelerde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER