Malatya Valisi Sarandan, sivil toplum örgütlerine

Malatya Valisi Sarandan, sivil toplum örgütlerine veda ziyaret etti


MALATYA (A.A) - Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığına atanan Malatya Valisi Ulvi Saran, sivil toplum örgütlerine veda ziyaretlerinde bulundu.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Saran Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği, Cem Vakfı, Malatya Muhtarlar Derneği, Malatya Ziraat Odası Başkanlığı, Eczacılar Odası, Hacı Bektaş Veli Vakfı, Malatya Aktif İş Adamları Derneği ve Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneğini ziyaret etti.
     Sarana Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Malatya Aktif İş Adamları Derneği tarafından plaket verilirken, Malatya Muhtarlar Derneği tarafından halı ve kayısı, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından el dokuması seccade, Malatya Ziraat Odası Başkanlığı tarafından da tespih hediye edildi.
     Ziyaretlerinde Ağustos ayı sonunda Malatyadan ayrılacağını hatırlatan Saran, Ankarada kapılarının Malatyalı hemşehrilerine her zaman açık olduğunu belirtti.
     Saran, ziyaretlerden sonra tayinleri çıkan Vali yardımcıları ve kaymakamlarla bir araya gelerek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Malatya Valisi Sarandan, sivil toplum örgütlerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER