Malatyaspor Teknik Direktörü Muharrem Zeyno:

Malatyaspor Teknik Direktörü Muharrem Zeyno: -Tek düşüncemiz takımımızı üst liglere çıkarmaktır


MALATYA (A.A) - Bir dönem Süper Ligde mücadele eden, Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyasporun teknik direktörü Muharrem Zeyno, Tek düşüncemiz takımımızı üst liglere çıkarmaktır dedi.
     Muharrem Zeyno, gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatyasporu zor zamanında yalnız bırakmadıklarını belirterek, takımı layık olduğu yere taşımak için çalıştıklarını söyledi.
     Ligde namağlup yollarına devam ettiklerini kaydeden Zeyno, Aslında transfer yapmayı da düşünüyorduk. Fakat Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) bize transfer yasağı koyarak önümüzü kesti. Dolayısıyla da elimizdeki futbolcularımızla ligde mücadele ediyoruz. Oyuncularımız verdiğimiz görevi en iyi şekilde yerine getiriyor diye konuştu.
     Zeyno, takımda iyi bir ortam olduğunu ifade ederek yetenekli bir kadro oluşturduklarını söyledi.
     Takımı Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkarmak için var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Zeyno, Tek düşüncemiz takımımızı üst liglere çıkarmaktır. 2014 yılında transfer yasağımız kalkıyor. İnşallah bu sezon Bölgesel Amatör Lige çıkarsak hedefimizi daha da büyüteceğiz. Bu süreçte de Malatyaspor adına açılan bir kamu davası var. Kulübün borçları silinirse takımımız çok daha iyi bir konuma gelecektir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Malatyaspor Teknik Direktörü Muharrem Zeyno: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER