Manisada gasp zanlıları yakalandı

Manisada gasp zanlıları yakalandı -Saruhanlı ilçesinde kar maskesi takan silahlı kişilerin bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışan kişinin para ve cep telefonunu gasp ettiği olayla ilgili 2 kişi tutuklandı


MANİSA (A.A) - Saruhanlıya bağlı Nuriye beldesinde bir akaryakıt istasyonunda silahlı ve kar maskeli kişilerin pompacı olarak çalışan kişinin para ve cep telefonunu gasp ettiği olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.
     Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı, 2011 yılı Ekim ayında gerçekleşen olayla ilgili, zanlıların güvenlik kamerası görüntülerinden edindiği bilgiler çerçevesinde soruşturma yürüttü.
     Çevre ilçelerin kolluk kuvvetleriyle koordineli yürütülen çalışma sonucu Ahmetli ilçesinde F.B. (31) ve Akhisar ilçesinde H.Ç. (23) gözaltına aldı. Saruhanlıya getirilen zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiler. Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.
     Nuriye beldesindeki bir akaryakıt istasyonuna plakasız otomobille gelen kar maskeli 2 kişi, pompacı olarak çalışan T.Eyi (35) silahla tehdit ederek etkisiz hale getirip 300 lira ve cep telefonunu gasp edip kaçmışlardı.
    
     Muhabir: Muammer Kökcüoğlu / Tolga Albay
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Manisada gasp zanlıları yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER