Manisada Mehmet Akif Ersoyu Anma Etkinliği

Manisada Mehmet Akif Ersoyu Anma Etkinliği


MANİSA (A.A) - Manisada, İstiklal Marşının kabulünün 92. yılı ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü nedeniyle program düzenlendi.
     Manisa Belediyesi Kültür Merkezinde Hasan Türek Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinliğe Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile öğrenciler katıldı.
     Törende hafta boyunca yapılan şiir, resim ve komposizyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Daşöz ve protokol üyeleri tarafından verildi. Dereceye giren öğrencilerin tümünün kız öğrencilerden oluştuğunu söyleyen Vali Daşöz, erkek öğrencilerin de yarışmalara iştirak etmesi gerektiğini söyledi.
     Manisa merkez ilçedeki ortaokul ve liselerde adı Mehmet Akif olan 13 öğrenciye de Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy tarafından çeşitli hediyeler verildi.
     Törende Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Dünden Bugüne Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı konulu gösteri sergilendi.
     Şehzadeler Mehter Takımının mini konser verdiği tören sonrası Vali Daşöz, İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy konulu kitap sergisinin açılışını yaptı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Tolga Albay
<< Önceki Haber Manisada Mehmet Akif Ersoyu Anma Etkinliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER