Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz:

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz: -Manisada imece usulüyle 100 km tarım arazisi yolu yapıldı


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, kentte kurum ve kuruluşların imece usulüyle yaptığı çalışmalar sonucunda, 100 kilometrelik tarım arazisi yolunun yapıldığını söyledi.
     İl Özel İdaresinde düzenlenen toplantıda konuşan Daşöz, Manisada imece usulüyle 100 km tarım arazisi yolu yapıldı. Bundan dolayı katkı sağlayan kurum ve kuruluşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum dedi.
     Manisa Ziraat Odası Başkanı Nuri Sorman da arazi yollarının yapım çalışmasına kurumların sinerjisiyle devam ettiklerini kaydetti.
     Bu sene 100, geçen sene 200 olmak üzere toplam 300 kilometre arazi yolu yapıldığını aktaran Sorman, Bu yollar sayesinde hem çiftçilerimizin iş kayıpları önlendi hem de zamanında mahsullerine müdahale edebilme, zamanında mahsullerini tarladan çıkarabilme imkanına kavuştular. Bu sinerjiyi oluşturan bütün kuruluşlara teşekkür ediyorum. Kazasız belasız bir sezonu daha kapattık. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu sinerjinin bozulmamasını, arazi yollarının tekrar yapılmasına devam edilmesini diyorum dedi.
     Toplantıya Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
     (MY-RMZ)
<< Önceki Haber Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER