Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz:

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz: -Yerel basın, yerelde halkın en önemli sesi konumundadır


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, yerel basının yerelde halkın en önemli sesi konumunda olduğunu söyledi.
     Manisada 41 yıllık geçmişe sahip Hür Işık Gazetesinin yan kuruluşu olan Hür Ekspres Gazetesinin 9. kuruluş yıl dönümüne katılan Vali Daşöz, yerel basının önemli görevler üstlendiğini belirtti.
     Halk ile kamu kurum ve kuruluşları arasında köprü görevi gören yerel basına büyük önem verdiğini ifade eden Vali Daşöz, Yerel basında yer alan tüm haberleri önemsiyoruz. Yerel basın, kamuoyu ile aramızda adeta bir köprü vazifesi görmektedir. Her geçen gün yerel basının üstlendiği misyon büyümektedir dedi.
     Vali Daşöz, gazetenin kuruluş yıl dönümü pastasını, Hür Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Dr. Üzeyir Dindar ile birlikte kesti.
     Törene CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Valilik İl Basın Halkla İlişkiler Müdürü Şehriban Yıldırım, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Kemal Çamlıoğlu, CHP Merkez İlçe Başkanı Engin Uzun katıldı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ali Rıza Karasu
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER