Manisaspor, zirve takibini bırakmıyor

Manisaspor, zirve takibini bırakmıyor -PTT 1. Ligde lider Kayseri Erciyessporu 3-2 mağlup eden Manisaspor, rakibiyle puan farkını 2ye indirdi


MANİSA (A.A) - PTT 1. Ligde deplasmanda lider Kayseri Erciyessporu 2-1 mağlup eden Manisaspor, rakibiyle puan farkını 2ye indirdi.
     Spor Toto Süper Lige veda ettikten sonra yeni bir yapılanmaya giden ve teknik direktör Reha Erginer yönetiminde başarılı sonuçlar alan Manisaspor, deplasmanda aldığı Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle puanını 28e yükseltti.
     Devrenin bitimine 1 hafta kala, lider Kayseri Erciyesspor ile puan farkını 2ye indiren Manisaspor, ilk yarının son maçında Cumartesi günü Adanasporu konuk edecek.
    
     -İlk golü attığı zaman sorun yok-
    
     Kayseri Erciyesspor karşısında Kahenin penaltıdan attığı golle 1-0 öne geçen Manisaspor, rakibinin beraberliği yakalamasına rağmen daha sonra Murat Gürbüzerolun attığı gollerle rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı.
     Ligde şimdiye kadar oynadığı 16 karşılaşmanın 11inde ilk golü atmayı başaran Ege temsilcisi, bu müsabakalarda 7 galibiyet, 3 beraberlik alırken sadece 1 kez mağlup oldu.
     Bu sezon, takımı adına 2. penaltı golünü kaydeden Kahe, 9. golüne ulaştı. Ege temsilcisinde 2 gol atan Murat Gürbüzerol ise gol sayısını 5e çıkardı.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Manisaspor, zirve takibini bırakmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER